Akoestische wandpanelen

De trendy eyecatcher bij jou thuis!         

Tocca Legno

Akoestische design panelen

Deze houten wandpanelen heb je vast al wel langs zien komen. Ze geven de ruimte meer aankleding, maakt het warm, geeft een natuurlijke uitstraling en het is helemaal trendy! Maar wat op 1 staat is dat de geluidsabsorptie de akoestiek in de ruimte verbetert de akoestiek door het dikke vilt aan de achterkant. Wat je vooral vaak ziet in huis zijn de panelen achter de TV tegen de muur. Zo hebben je buren nooit (meer) te klagen over het harde geluid van de TV. 😉

Je kunt er anders een lange muur mee ‘breken’ door ze bij de eettafel op de muur te plaatsen. Je kan het paneel zelfs een stuk door laten lopen op het plafond. Een apart, trendy en gezellig plekje in huis creëer je en het is heel vernieuwend omdat je ook iets met het plafond doet. Ben jij die trendsetter die het doet? Wij zijn er zeker van dat we dat steeds vaker terug gaan zien al dan niet in woonprogramma’s.

Je kunt de panelen ook gebruiken als roomdivider. De achterkant is zwart en netjes afgewerkt met nietjes. Ze zijn te bevestigen op een plaat eventueel. Er zijn tal van mogelijkheden en de muurversiering is van hoge kwaliteit.

Kleuren van de houten panelen

De houten wandpanelen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, passend bij elke stijl. Oak natural, Oak Invisible, Ebony of Walnut. Hierbij de foto’s. We hebben de voorbeelden in de showroom staan, dus kom ze gerust bekijken!

Oak Invisible
Oak Natural
Ebony
Walnut

Materiaal

Het Tocca Legno akoestisch paneel bestaat uit twee delen. De latten aan de bovenkant zijn gemaakt van 12 mm MDF-platen (kleur zwart). Deze MDF is voorzien van een laagje fineer, mooi afgewerkt met kleine scheurtjes en nokken, voor een mooie en natuurlijke uitstraling. Alle latten zijn 27 mm breed, met telkens 13 mm ertussen. De panelen zijn heel eenvoudig te installeren. In no time is dit te regelen met weinig moeite. Ideaal!

De latten zijn bevestigd op een basis van akoestisch vilt. Deze basis is 9 mm dik en gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor dit paneel niet alleen van grote esthetische, maar ook van duurzame waarde is.

Afmeting paneel

Lengte: 2700 mm
Breedte: 600 mm
Totale dikte: 21 mm

Prijs

De prijs is €160,00 per paneel inclusief BTW.

Bestel door contact op te nemen via info@rodecoparket.nl of 06-41195389 of vul je naam en telefoonnummer in hieronder, dan bellen we terug. Het is een heel groot pakket en we stemmen de bezorging graag met je af!

De panelen zijn extra lang dus perfect voor hoge plafonds!

Voor een topafwerking van je project kun je gebruik maken van onze eind-profielen die beschikbaar zijn in dezelfde kleur als jouw wandpaneel. Dit vereenvoudigt de installatie en tilt het project naar een nog hoger niveau. En het ziet er heel mooi uit. De naadloze hoeken zorgen voor de ultieme finishing touch.

Voordelen

De wandpanelen van Tocca Legno bieden alles; snelle installatie, akoestische topkwaliteit, zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud, extra lang..

Maar ook:

Kom langs op afspraak in Nesselande om de verschillende kleuren panelen te bekijken of contact ons voor meer informatie.

Geef nu ook je woning, winkel of kantoor die trendy finishing touch met deze akoestische wandpanelen!